Poistaminen käytöstä voi johtaa odottamattomiin sammutuksiin iPhonessa? Onko se totta?

Apple-asiantuntija selittää, mitä löydät Asetukset-sovelluksen uudesta Akun kunto -osiosta, ja kerromme, aiheuttaako Suorituskyvyn hallinnan poistaminen käytöstä odottamattomia sammutuksia iPhonessa.

Lue Lisää

Onko iPhone X vedenpitävä? Tässä on totuus!

Apple-asiantuntija vastaa kysymykseen: Onko iPhone X vedenpitävä? ja selittää, miten määritetään iPhonen vedenkestävyys katsomalla sen IP-koodia.

Lue Lisää

'IPhone ei ole varmuuskopioitu' -viesti: Mitä se tarkoittaa ja miten se poistetaan!

Apple-asiantuntija selittää, mitä iPhone ei ole varmuuskopioitu -sanoma tarkoittaa, kuinka se poistetaan lopullisesti ja kuinka varmuuskopioida iPhone iCloudin tai iTunesin avulla.

Lue Lisää

Mitä tarkoittaa unelmoida pöllöstä?

Unissa voi tapahtua hyvin outoja asioita, tässä tapauksessa kun puhumme unelmista pöllöille, se ei ole niin yleistä kuin se voi olla

Lue Lisää

IPhoneni ei löydä Fitbitiäni. Tässä on todellinen korjaus!

Applen asiantuntija selittää, miksi iPhonesi ei löydä Fitbitiäsi, ja näyttää, kuinka ongelma voidaan korjata yksinkertaisen vaiheittaisen oppaan avulla.

Lue Lisää

Sanooko App Store 'Vahvistus vaaditaan' iPhonessa? Tässä on miksi ja ratkaisu

Apple-asiantuntija selittää, miksi App Store sanoo 'Vahvistus vaaditaan' iPhonellasi ja opastaa sinut ongelman korjaamiseksi eri vaiheissa.

Lue Lisää

IPhone-muistiinpanoni ovat kadonneet! Älä huoli. Korjaa!

Entinen Apple-tekniikka selittää, miksi muistiinpanosi ovat kadonneet iPhonesta, missä ne piiloutuvat, ja kuinka saada ne takaisin iPhoneen.

Lue Lisää

Mikä on iPhone-tallennustilan järjestelmä? Tässä on totuus (myös iPadille)!

Apple-asiantuntija kertoo, mikä 'järjestelmä' on iPhone-tallennustilassa, ja näyttää, kuinka se poistetaan vaiheittaisten ohjeiden avulla. Nämä vinkit toimivat myös iPadissa!

Lue Lisää

Kuinka voin optimoida valokuvia iPhonessa? Tässä on todellinen korjaus.

Apple-asiantuntija näyttää, kuinka voit optimoida iPhonen valokuvat Asetukset-sovelluksessa, jotta voit säästää lisää tallennustilaa!

Lue Lisää

IPhoneni ei palautu. Tässä on todellinen korjaus!

IPhone-asiantuntija selittää tarkalleen, mitä tehdä, kun iPhone ei palautu, mukaan lukien ohjelmisto- ja laitteistoratkaisut, jotka korjaavat iPhonen lopullisesti.

Lue Lisää

Irrotetaanko Bluetooth-lisälaitteet huomenna iPhonessa? Korjaa!

Apple-asiantuntija selittää, miksi se sanoo '' Bluetooth-lisälaitteiden irrottaminen huomenna '' iPhonessa ja näyttää, miten voit muodostaa yhteyden uudelleen Bluetooth-laitteisiin.

Lue Lisää

IPhoneni sanoo, että iMessage odottaa aktivointia. Tässä on korjaus!

Apple-asiantuntija selittää, miksi iPhone sanoo 'odottaa aktivointia' ja näyttää kuinka korjata ongelma, kun iMessage ei aktivoidu!

Lue Lisää

Onko iPhone-sovellusten sulkeminen huono idea? Ei, ja tästä syystä.

Entinen Applen teknikko selittää, miksi iPhone-sovellusten sulkeminen säästää akun käyttöikää todellisten esimerkkien avulla. Myös kyllä ​​sanovien ihmisten virhe.

Lue Lisää

WhatsApp ei toimi iPhonessa? Tässä on ratkaisu!

WhatsApp ei toimi iPhonellasi? Apple-asiantuntija kertoo, miksi ja miten ratkaista sovelluksen toimintahäiriöitä.

Lue Lisää

Apple Watch Bluetooth ei toimi? Tässä on miksi & The Real Fix!

IPhone-asiantuntija selittää, miksi Apple Watch Bluetooth ei toimi, ja näyttää, kuinka ongelma voidaan korjata vaiheittaisen vianmääritysoppaan avulla.

Lue Lisää

Mitä unessa pidättäminen tarkoittaa?

Mitä unessa pidättäminen tarkoittaa ?.

Lue Lisää

IPhone-hälytys ei toimi? Tässä miksi ja ratkaisu!

Apple-asiantuntija selittää, mitä tehdä, kun iPhonen hälytys ei toimi, ja näyttää kuinka asettaa torkkutoiminto.

Lue Lisää

iPhone Personal Hotspot ei toimi? Tässä on korjaus!

Applen asiantuntija selittää, miksi iPhonen henkilökohtainen hotspot ei toimi, ja näyttää, kuinka ongelma voidaan korjata yksinkertaisen vaiheittaisen oppaan avulla.

Lue Lisää

Kameran muoto vaihdettu korkeaan hyötysuhteeseen iPhonessa? Korjaa!

Näkyikö iPhonellasi ponnahdusikkuna, jossa sanottiin, että 'Kameran muoto on vaihdettu tehokkaaksi'? Tässä artikkelissa Applen asiantuntija selittää miksi!

Lue Lisää

IPhoneni ei lataudu! Tässä on todellinen korjaus.

Entinen Apple-tekniikka selittää, miksi iPhonesi ei lataudu, kuinka korjata iPhonen latausongelma ja kuinka estää ongelman palaaminen.

Lue Lisää

Kuinka maksaa kauttakulkuliput New Yorkissa

Kuinka maksaa kauttakulkuliput New Yorkissa. Jokaisella tuomioistuimella on omat maksusäännöt, mutta yleensä sakko voidaan maksaa useilla tavoilla: verkossa, henkilökohtaisesti

Lue Lisää

IPhoneeni ei voi synkronoida! Tässä on lopullinen ratkaisu.

Apple-asiantuntija selittää, miksi iPhoneasi ei voida synkronoida, ja näyttää, kuinka ongelma voidaan korjata seuraamalla vaiheittaisia ​​ohjeita.

Lue Lisää

Kuinka erottaa lasin ja kristallin

Kuinka kertoa ero lasin ja kristallin välillä Kristalli on itse asiassa eräänlainen lasi, jota arvostetaan sen hienojen yksityiskohtien sekä taittumisen ja kirkkauden vuoksi.

Lue Lisää